Νεα-ανακοινωσεις

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση των ακινήτων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων

Body: 

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και της σημαντικής ανταπόκρισης, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Νεφελούδη, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων από νομικά πρόσωπα κοινωφελούς ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και ενδιαφερόμενους ιδιώτες για τα ακίνητα των ΦΚΑ και του ΟΑΕΔ εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, με τίτλο: «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας - Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης», μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00.
Υπενθυμίζεται ότι, κατά την καταληκτική ημερομηνία, οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος υποβάλλονται σε κλειστό φυσικό φάκελο στις αρμόδιες υπηρεσίες του οικείου ιδιοκτήτη Φορέα. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ταυτόχρονα και σε ηλεκτρονική μορφή (cd).
Με την εν λόγω απόφαση αναρτάται και η 1η ομάδα ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ των ενδιαφερόμενων του πιλοτικού προγράμματος Αξιοποίησης Ακινήτων ΦΚΑ και ΟΑΕΔ, στον ιστότοπο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και στους ιστότοπους των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Πηγή: www.ypakp.gr/uploads/docs/11337.pdf

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.