Νεα-ανακοινωσεις

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.με Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι της Αγάπης 2018

Body: 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.με Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή «TO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2018»,

στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, στις 19, 20 & 21 Νοεμβρίου 2018, από  09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ.

Αυτό το τριήμερο χαράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, όλοι εμείς, που πασχίζουμε καθημερινά για τον παρόν και το μέλλον των «παιδιών» μας - νέων ανθρώπων με νοητικά προβλήματα,  που απασχολούνται δημιουργικά στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη», θα βρεθούμε εκεί για να θαυμάσουμε τις χειροποίητες δημιουργίες τους, να προμηθευτούμε δώρα  για τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να διαλέξουμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, χρηστικά είδη από την μεγάλη συλλογή αντικειμένων και προϊόντων, που προσφέρουν οι εταιρίες, τα καταστήματα και οι ιδιώτες για να συνδράμουν «Το Εργαστήρι» και τη μεγάλη αυτή προσπάθεια των γονιών. 

Σας περιμένουμε στο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ για να υποστηρίξουμε τους «δικούς μας ανθρώπους», που διαθέτουν τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, ευαισθησίας και αισιοδοξίας !

Ελάτε να ενισχύσουμε, όλοι μαζί την προσπάθεια και τα όνειρα αυτών των ξεχωριστών και αγαπημένων ανθρώπων !

Σας καλούμε για να αποδείξουμε για πολλοστή φορά ότι η ανθρωπιά και η αγάπη παραμένουν αξίες ανυπέρβλητες !

 

Πληροφορίες: Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2 

Ώρες επικοινωνίας : 8:00 – 16:00

Πηγή: www.ergastiri.org

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.