Νεα-ανακοινωσεις

Έκδοση του ΥΜΕΠΟ με τίτλο "Δομές Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στην Ηπειρωτική Ελλάδα"

Body: 

Λεύκωμα με φωτογραφικό και ενημερωτικό υλικό για τις δομές φιλοξενίας των αιτούντων άσυλο στην ηπειρωτική Ελλάδα, εκδόθηκε με την επιμέλεια του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και της Ειδικής Γραμματείας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Στο λεύκωμα που προλογίζεται από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα και την Ειδική Γραμματέα Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Φωτεινή Παντιώρα, περιλαμβάνεται επίσης ενημερωτικό και φωτογραφικό υλικό που παραχώρησαν τα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Υγείας, η Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι Γιατροί του Κόσμου και οι Γιατροί χωρίς Σύνορα.
Το λεύκωμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής http://www.immigration.gov.gr/documents/20182/31265/Fotografiko_leukoma_..., καθώς και στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

http://mindigital.gr/index.php/pliroforiaka-stoixeia/3295-eidiki-ekdosi-... (στην ελληνική γλώσσα)

http://mindigital.gr/index.php/pliroforiaka-stoixeia/3294-special-editio... (στην αγγλική γλώσσα)

Πηγές: www.immigration.gov.gr/
www.mindigital.gr/index.php/46-eidiki-grammateia-epikoinoniakis-diaxeiri...

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.